Защо Meowth може да говори в поредицата, а не в Pokémon GO

Нашата 1-ва Pokémon GO Advent Special е свързана с Pokémon Meowth. Помните ли злодея от Team Rocket??

Разберете историята зад Pokémon Meowth тук: Спомняте ли си как тогава Меут искаше да обезпокои Аш и приятелите му с Team Rocket? Меут има меко сърце и тъжна история.

Искаме да събудим спомени за члена на екипа от Team Rocket и да ви разкажем какво може Meowth в Pokémon GO.

Meowth - най-големият враг на Аш и Пикачу?

От първия сезон на анимето на Pokémon, Meowth и Team Rocket са големите врагове на Аш по време на пътуването му през региона Канто. Отново и отново подлото трио на Джеси, Джеймс и Меут се опитваше да затрудни живота на нашите герои от детството.

Източник: pinterest

Това беше целта на Team Rocket: В почти всеки епизод на анимето Team Rocket искаше да залови Пикачу на Аш и след това да го предаде на шефа си.

Правейки това обаче, те никога не са били наистина умни. В крайна сметка Аш и приятелите му отново и отново побеждават триото и буквално ги взривяват.

Източник: Pokéwiki

Това беше най-известната фраза на отбора: Когато Team Rocket беше победен, той обикновено летеше на висока дъга във въздуха и се сбогува с изречението "Това вероятно беше поредният изстрел във фурната!"

Изречение, което много деца са чували стотици пъти.

Източник: Game Tips

Защо Meowth може да говори

Meowth на Team Rocket има специална способност: може да говори. Историята зад нея е тъжна.

Анимето разказва, че Мьоут е живял в Холивуд и е търсил храна в глутница Мьоут на улицата, а също е откраднал храната.

Източник: Pokéwiki

Един ден Мьоут срещнал жена Мьоут на име Миаузи. Той се влюби в Миаузи, но трябваше да се примири с явен отказ. Миаузи е добре поддържан покемон, който не живее на улицата. Тя е привлечена от хората.

Ето защо Meowth се научи да говори: За да може Meowth да завладее сърцето на Miauzi, то се научи да ходи изправено и да говори. Това го направи по-слаб в битката на улицата, но продължи да печели Миаузи за себе си.

Източник: Pokéwiki

С новите си познания, Meowth отново дойде в Miauzi. Това му даде още една кошница, тъй като сега щеше да изглежда като изрод и изобщо не като покемон. От цялата скръб, Meowth избяга от Холивуд и се присъедини към Team Rocket, тъй като една от първите думи, които можеше да каже, беше "racket".

Meowth в Pokémon GO

PokéDex запис: Meowth прибира острите си нокти, така че да може да се прокрадва наоколо, без да оставя следи от доказателства. Този покемон има нещо за монети, които блестят на светлината.

Meowth не играе голяма роля в Pokémon GO. Неговият напредък, Snobilikat, също не е много полезен в играта. Стойностите на двата покемона са доста средни и с 1689 WP, Snobilikat не може да стане много силен.

От 7-километровите яйца получавате и формата на Alola Meowth. Този покемон обаче не е много популярен като плячка от яйцата.

Ето къде Snobilikat би могъл да блести: По-нататъшното развитие на Mauzi, Snobilikat, може да бъде интересно в новия PvP боен режим. Съществува лига с Pokémon, която може да има максимум 1500 WP. Там може да се побере мобилен дом.

Източник: nintendo.wikia

Екипна ракета в Pokémon GO? Много играчи искат Team Rocket да бъде внедрен в Pokémon GO. Новият боен режим може също да ви даде възможност да оспорите NPC като Team Rocket. Феновете биха били доволни.

Може би и Meowth може да говори. Засега покемоните от нормален тип не могат нито да говорят, нито да се бият добре.

Защо Meowth не може да говори в Pokémon GO? Никой покемон не може да говори в Pokémon GO. The Meowth от Team Rocket и няколко други покемони могат да говорят само в поредицата. В Pokémon GO има само „нормалните“ Pokémon, които не могат да говорят.

Ако Meowth не стане по-интересен в новия PvP режим, тогава, както в анимето, той ще остане губещ. Това вероятно беше изстрел във фурната.

Какво е Advent Special? За всеки Advent 2018 ние от MeinMMO сме подготвили специално за нашите читатели. Всяка неделя до Коледа ви представяме история за специален покемон и може би събуждаме спомените ви от по-ранните дни на покемоните.

Какво свързвате с Meowth? Кой е любимият ти покемон?

Това полево проучване ви очаква през декември.