Защо мобилните щитове в Rainbow Six: Обсадата изведнъж отново са наистина популярни

В стрелеца Rainbow Six Siege мобилните защитни щитове досега не бяха особено популярни. Но с дебел бафф, щитовете скоро трябва да станат много по-пълни с играчите.

Какво представляват мобилните щитове? Приспособлението "Разгъваем щит" в стрелеца Rainbow Six Siege ви позволява да изградите масивна метална стена. Тогава това осигурява покритие от огън. Но досега феновете го намират за безполезно. Вместо това за отбрана бяха използвани други предмети, като бодливата тел.

Наскоро обаче беше направена промяна в щитовете на тестовия сървър Rainbow Six Siege. YouTuber го погледна и вече е сигурен, че новите щитове ще обърнат мета Rainbow Six Siege с главата надолу.

Източник: Reddit

Новият щит може да направи това

Според YouTuber Matimi0 тези три аспекта на щитовете са се променили:

  • Вече можете да блокирате проходите: Щитовете вече се поставят директно на праговете, така че да блокират напълно прохода. В миналото между щита и рамката на вратата имаше досадни пролуки, през които в най-лошия случай можете да бъдете застреляни. Това вече не е така.
  • Вече не сте слепи: За да не приклекнете повече зад щита, да не подозирате и да не сте наясно какво прави врагът, в щита има няколко прозорци за гледане, през които можете да надникнете. Те са устойчиви на куршуми, но врагът също може да прозре. Чаша с еднопосочен изглед, през която само вие можете да видите, в крайна сметка беше твърде силна.
Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Това вече не работи: Разрезите за гледане също ви пречат да къмпингувате и да се криете трайно зад щита. Това също така предотвратява тактиката на безопасно приклекване зад щита и използване на дронове. Сега противникът от бърз поглед през процепите знае дали някой е къмпинг зад тях или не.

Ето защо щитът е все още по-добър: Независимо от това, Matimi0 е уверен, че щитът е станал по-добър и по-полезен като цяло. Защото самото разглеждане на слота е огромно предимство за защитника, тъй като той може толкова бързо да излезе от прикритието и да стреля по противника.

И благодарение на новото, точно разположение, вече можете да защитавате стратегически точки много по-добре от преди. Дори люковете, които сте отворили, вече са по-лесни за защита, ако поставите щит горе и по този начин разпознаете врага рано и можете да ги изстреляте.

Ето как промените се приемат от феновете: Новият щит може скоро да промени мета Rainbow Six Siege. Коментарите под видеоклипа на Matimi0 в YouTube също са съгласни с това:

  • "Новият знак изглежда страхотно, определено голяма промяна, която може да създаде нова мета."
  • "Сега всички искат да играят веднага в защита "
  • „С тези нови щитове, Capitao вероятно ще се играе отново отново.“

Кога ще пристигнат новите щитове?? За съжаление все още няма конкретна информация от разработчика Ubisoft. Но след няколко теста и всички необходими корекции, новите щитове скоро трябва да бъдат достъпни на сървъра на живо.

В момента все още има няколко грешки, които измъчват новия елемент. Феновете съобщават, че бъг ви прави неуязвими, когато премахнете знака.