Как върви демото на Outriders? Това казват първите играчи

Демото за плячкосването Outriders може да се играе от 25 февруари. Как се приема играта? MeinMMO събра първите реакции за вас.

Що за демо е това? Напоследък играчите могат да получат първо впечатление за Outriders, неговата история, плячката и 4-те класа. Демото прави първата глава, включително някои странични мисии, играема.

Демото е безплатно и може да бъде изтеглено на компютър, Xbox Series X / S, Xbox One, PS5 и PS4. Тук на MeinMMO ще намерите най-важните данни: Outriders: Цялата информация за безплатната демонстрация на RPG шутъра - време, изтегляне, платформи

Но как се получава демото? Ние обобщаваме за вас как първите играчи оценяват Outriders.

Можете също да видите какво има в демонстрацията в трейлъра:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Извънземните се приемат двусмислено

Какво казват играчите: Първите играчи в MeinMMO са много разделени. Механиката на стрелците и особено техническото състояние на Outriders не се приемат много добре.

Някои коментари критикуват липсата на функция за скок. CandyAndyDE пише: “Можете да се изкачите над прикритието, но няма скок. Персонажът се придържа към пода като магнит. "В същото време той хвали героите, немскоговорящите и оръжията.

Мнозина критикуват техническото състояние на играта. Грешките са подслушвани, високоговорителите не са синхронизирани с героите и системата на капака не работи правилно.

Но има и положителни гласове. Don77 пише: „Много се забавлявах с играта и мисля, че е много по-добра от дивизия 1 и 2. Не просто стреляте наоколо, а уменията я правят много разнообразна.“ ниво на трудност. Don77 също оценява страничните мисии положително и не твърде дълго.

В подредактирането на Outriders потребителят Wurldbreaka пише: “Точно това чаках, откакто загубих интерес към Borderlands 3. Outriders получава парите ми за пълното освобождаване. Благодаря ви за тази страхотна игра [

...

]! ”(Чрез reddit)

Най-често страхотните умения и геймплеят се споменават положително. Забавно е да се надпреварвате през противниците и да ги събаряте с различните умения.

Но има може би един по-голям проблем, който се споменава най-често.

Изрязаните сцени вероятно са нестабилни.

Проблем ли са заключванията на кадъра в секунда в изрязани сцени и размазване на движението??

Какъв е проблемът? Една от най-честите точки на критика е активираното размазване на движението. Това е критикувано както от нашите читатели, така и в подредактирането на Outriders.

Потребителят на Reddit Combatchase пише: “Единственото нещо, което ми се стори забележимо, беше камерата, която постоянно се движи в кадри. Не бих го нарекъл болест на движението, но очите ми бяха стресирани от постоянните движения "(чрез reddit)

 • Това прави измит вид, когато сте в движение. Изрязаните сцени очевидно също са неприятности.
 • Те са ограничени до 30 FPS на компютъра. Това прави резки сцени за някои играчи.
 • В комбинация това създава неприятен ефект за някои

Освен изрязаните сцени, играта изглежда работи много добре на компютъра. Не винаги изглежда така на конзолите. MeinMMO-потребител CandyAndyDE пише: "Играта не работи гладко на Xbox Series X в 1080p "

Така че общото впечатление от Outriders е много различно. Досега мненията варират от "Това е боклук " до "Това е точното нещо ". След първите часове на демонстрацията в общността се появява следната картина:

Per
 • Като цяло добро представяне
 • Оръжията се чувстват добре
 • Уменията са мощни
 • Историята и мисиите се приемат добре
 • Интересна обстановка
Контра
 • FPS-Lock в Cutscenes на компютъра
 • Размазване на движението изтощително
 • Без ръчни скокове
 • Многобройни технически проблеми
 • Много зареждащи екрани

Като цяло, Outriders често се сравнява с The Division, Anthem и Gears, независимо от рейтинга. Но ако очаквате нова съдба или дивизия, ще бъдете разочаровани.

Какво мислите за демото? Играли ли сте вече Outriders? Съгласни ли сте с критиката? Участвайте в нашето проучване.

Какво трябва да знаете за Outriders

Това е Outriders: Това е плячка стрелец с RPG механика и фокус на историята. Превключвате се в ролята на аутсайдер и трябва да се борите за оцеляването на човечеството на далечната планета Енох. Това преди това е избягало от земята.

Ето как изглежда Outriders в действие.

Събирате екипировка, изравнявате героя си и играете основни или вторични мисии. Можете да направите това самостоятелно или с до двама други играчи.

След историята, крайната игра ви очаква под формата на експедиции. Можете да прочетете как те работят с нас на MeinMMO: Outriders получава съдържание от крайната игра от Diablo 3, но ги нарича по различен начин

Повече за Outriders:

 • 6 причини, поради които трябва да играете демото Outriders - и 3 защо не
 • Outriders: В демото избирате от 4 класа - кой от тях ще играете първи?
 • Новият стрелец Outriders получава легендарни оръжия - толкова мощни са оръжията

Кога се появяват Outriders? Официалното издание е на 1 април 2021 г..

За кои платформи идва стрелецът? Outriders идва за PC (Epic, Steam), PS5 и PS4, Xbox Series X / S, Xbox One и Google Stadia.

Какво прави Outriders различно от конкуренцията, разработчиците на People Can Fly ни обясняват в интервю: С тези 2 неща Outriders иска да се открои от останалите стрелци