Ще бъде ли 2020 г. голямата година за Fallout 76? Това говори за това

Въпреки силното завръщане през 2019 г., Fallout 76 утихна малко през последните няколко месеца на годината. Предстоящите иновации може най-накрая да направят играта, която феновете са искали през цялото време.

През следващата година Fallout 76 може да бъде голям хит. Защото през 2020 г. Fallout 76 трябва да получи редица иновации. Голяма част от това вече е представено в пътна карта за 2020 г .:

  • Тестов сървър (PTS)
  • Разтоварвания на умения
  • Многофакторно удостоверяване за повече сигурност
  • Легендарни играчи
  • подобрено социално меню
  • Подобрения в публичните събития
Представянето на събитията става по-ясно.

Играчите обаче могат да очакват най-важната актуализация през 2020 г.: Безплатната актуализация на Wastelander, която довежда NPC до Fallout 76. Това всъщност трябва да се появи през 2019 г., но разработчиците искат да го тестват подробно.

Функцията NPC - Големият преломен момент?

С актуализацията на Wastelander историята трябва да продължи във Fallout 76. След като играчите успяха да възстановят Апалачия за известно време, сега се връщат и други хора.

NPC ще имат свои собствени фракции и дори ще носят със себе си култове като този на Mothman. Играчите могат да се присъединят към фракциите, да се бият за тях или да ги играят един срещу друг.

Играчите могат дори да въвеждат романси с NPC с актуализацията .

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Ето защо NPC са толкова важни: Досега всички човешки NPC във Fallout 76 са мъртви, неоткриваеми или са довели до забрана на играчите.

Въпреки че играта разказва добра история чрез холокасети, терминали и роботи, играчите нямат възможност да се ровят по-дълбоко в света с NPC.

Всъщност липсата на NPC беше една от най-големите критики. Въпреки че редица технически недостатъци притесняват играчите, липсата на NPC многократно е пресичала общността и е предизвикала негативни коментари. Нашият автор Андреас казва в своето мнение за Fallout 76:

За мен [

...

] това е изключително голяма минусова точка, което става ясно защо много фенове на игрите за един играч не се забавляват толкова много с Fallout и сега са разочаровани и защо спрях да следя историята.

За да придадат на света дълбочина, играчите просто предоставят самите NPC:

  • цяла полиция, включително полицейски участъци
  • известен лекар, който дори PvP играчите не искат да убиват
  • може би най-досадното NPC от Fallout 4
  • Борба между фракции на нападатели и откликващи

Играчите са изпълнили идеята сами да оживят Апалачия и да създадат евентуално една от най-хубавите общности в мултиплейър. Но също така показва необходимостта от фракции, куестове и взаимодействие с човешки NPC.

2 качествени функции особено подобряват играта

Подобренията, представени в пътната карта, помагат Fallout 76 да стане по-приятен. Две от нововъведенията са особено важни: тестовият сървър (PTS) и зареждането на уменията.

PTS - вечно желание на феновете

Тестовият сървър или публичен тестов сървър (накратко PTS) се използва за въвеждане на актуализации през техните темпове, преди да бъдат пуснати. Играчите могат да се включат доброволно да тестват нова актуализация тук, преди тя да излезе на живо.

За да направят това, те играят предварително изграждане на следващия пластир и дават на разработчиците обратна връзка за неща, които работят добре, които работят лошо или които дори могат да разбият играта напълно.

Много роботи? Забавно, но може да срине играта. Такива проблеми могат да бъдат забелязани на тестов сървър своевременно.

Това предотвратява влизането на критични грешки във версията на живо и предотвратява разочарования и недоволство от страна на играчите.

Играчите искат тестов сървър от пускането на Fallout 76. Те искат да помогнат, защото ги дразни, че грешките и техническите недостатъци продължават да предизвикват критики към играта.