Ръководство за WoW: Обезпокояващи визии - съвети и трикове, които да ви помогнат

Тревожните видения в WoW могат да бъдат доста свежи. Даваме ви много съвети и трикове за плячката, тайните, отварите и много други подробности.

Голямата характеристика на Patch 8.3 Visions of N ’Zoth в World of Warcraft е ужасяващите видения на Orgrimmar и Stormwind. Достъпът до тези визии обаче е много ограничен, поради което може да е разочароващо за някои играчи да постигнат малко в тях. Има редица съвети и трикове, с които можете да улесните бяганията.

По принцип се прилага следното: Ако започнете обезпокоителните видения с план и добре обмислено, ще напреднете.

Актуализация: Статията е актуализирана на 18 май 2020 г. и сега също съдържа информация за решението дали да се правят виденията в групи или самостоятелно.

съдържание

 1. Обезпокоителни визии - какви са те и как да ги отключите?
 2. Основни съображения в началото
 3. Важни основи
 4. Самостоятелно или като група - трябва да обърнете внимание на това
  1. Обезпокоителни визии в групата
  2. Усвояване на обезпокоителни визии самостоятелно
 5. Първите писти - какво трябва да направите?
 6. Архивът за изследване на Титан - Какво трябва да умеете??
 7. Ръководства на Orgrimmar и Stormwind за двете смущаващи визии
  1. Пътеводител за обезпокоителната визия на Оргримар
  2. Съвети за шефовете в Disturbing Vision of Orgrimmar
  3. Пътеводител за обезпокоителната визия на Stormwind
  4. Съвети за шефовете в Disturbing Vision на Stormwind
 8. Скрити любители в Оргримар и Штормград
  1. Скрити любители в тревожната визия на Оргримар
  2. Скрити любители в обезпокоителната визия на Stormwind
 9. Отвари и кристали във виденията
 10. Мощен буффор с луди ефекти
 11. Кой е най-добрият начин да продължите?
 12. Безличните маски - по-голяма трудност за повече плячка
 13. Обезпокоителни Визии плячка и награди
 14. Малки съвети и трикове в края:

Обезпокоителни визии - какви са те и как да ги отключите?

Какво са обезпокоителни видения? Има две обезпокоителни видения. Един от Stormwind и един от Orgrimmar. Тематично те са бъдещето на тези градове, както мечтае N ’Zoth. Като играч трябва да предотвратите превръщането на тези видения в реалност и да преодолеете различните предизвикателства във визиите. Основната цел, убиването на Алерия или Трал, е съвсем проста. Но виденията привличат с множество вторични задачи и няколко „твърди режима“, които правят всичко по-вълнуващо.

Как да отключите обезпокоителните видения? За да играете обезпокоителните видения, трябва да завършите почти изцяло кампанията за Черната империя. Линията за търсене ще ви отведе през Улдум и Долината на вечните цветове, както и някои сценарии. В края на деня, Furorion ви дава легендарното наметало Ashjra ’kamas и тогава трябва да изиграете първата си обезпокоителна визия.

Ако искате да посетите други смущаващи видения, имате нужда от „Кораб за смущаващи видения ” за достъп. Получавате това от атаките на N ’Zoth (Улдум или Долината на вечните цветове) или можете да го купите директно от Furorion в Камарата на сърцето за 10 000 проявени видения. Visions Manifested са нова валута, която можете да получите от ежедневните куестове и атаките на N ’Zoth. Така че, ако искате да посетите много видения, трябва редовно да изпълнявате куестовете.

Защо човек трябва да прави виденията? Основното използване на виденията е надграждането на легендарната мантия на Ashjra ’kamas. Само в „Тревожните видения“ са необходими предметите, за да направят наметалото все по-мощно. Това не само влияе върху силата на характера, но също така подобрява устойчивостта срещу корупцията на N ’Zoth. Това ви позволява да носите повече изгнили предмети и в същото време да останете по-дълго в обезпокоителните видения.

Wrathion ни помага да надградим наметалото.

Виденията също са надежден източник на добра плячка. Колкото повече можете да направите във визия, толкова по-добре е плячката във финалните щайги. За най-добро плячкосване трябва да овладеете доста трудни тестове, но предмети с ниво 470 са привлекателни.

И накрая, във Visions има тонове домашни любимци, играчки и дори конници. Така че колекционерите си струват парите тук.

Основни съображения в началото

Визиите на N ’Zoth се мащабират с броя на играчите. Можете да го въведете сами или с група. Дали ще посмеете да влезете сами или да се присъедините към група, трябва да зависи от няколко фактора:

 • Вашето оборудване: Враговете във виденията имат статични HP, те не се мащабират според нивото на вашето оборудване. Колкото по-високо е нивото на артикула, толкова повече ще получите. По принцип се препоръчва ниво на предмета от 430, преди да влезете във виденията.
 • Вашият клас и специализация: По принцип визиите могат да бъдат овладени стабилно с всякакъв вид специализация по ДД. Ако обаче обичате да играете танк или лечител през живота си, група може да ви помогне да продължите да изпълнявате тази роля.
 • Лично предизвикателство: Не на последно място, забавлението естествено играе важна роля. Ако искате да овладеете предизвикателствата сами и да се усъвършенствате, вие също трябва да се осмелите сами да виждате. Това е особено полезно като ловец на злодеи, друиди или демони, тъй като те могат да бъдат особено ефективни.

Съветите в това ръководство се отнасят предимно до експерименти, които правите сами. Повечето съвети могат да се използват и за групова игра.

Тревожните видения на Оргримар и Штормград могат да бъдат овладени успешно само с наметало.

Важни основи

Преди да започнете, трябва да знаете няколко важни основи за виденията. Това е абсолютно основно знание, така че всеки, който вече е направил няколко видения, може директно да пропусне тази точка.

 • Визията приключва, когато вашият герой умре или разумът ви падне до 0.
  • В група съюзниците все още могат да ви съживят. Но за това те трябва да пожертват 50% от останалите си здрави чувства!
 • Визията винаги свършва директно, когато сте победили финалния бос (Alleria или Thrall). Така че първо трябва да направите всички останали цели.
 • Всяко виждане струва съд с обезпокоителни видения - без значение колко далеч сте стигнали. Следователно достъпът е много ограничен.
 • Всяка област във визията има различен ефект на лудост, който влияе по различен начин на вашия геймплей. Можете да видите ефектите предварително.

Самостоятелно или като група - трябва да обърнете внимание на това

Обезпокоителните визии са основно предназначени за всички групи от 1-5 играчи. Това означава, че всеки герой може да се справи сам или търси популярен брой от 1-4 играчи. Извършването на смущаваща визия обаче самостоятелно или с група има голямо значение за подхода.

Обезпокоителни визии в групата

В групата има някои предимства, но и недостатъци. От една страна, всеки член на група се нуждае от съд с обезпокоителните видения и е препоръчително всички членове на групата да имат легендарния си наметало на едно и също ниво. Ако играч А има само 25% съпротива срещу загуба на психическо здраве, но играч Б е над 60%, тогава играч А ще бъде елиминиран много по-рано и ще бъде по-скоро баласт за групата. Освен това точките за сила и здраве на враговете се увеличават със 120% на герой - този брой е малко по-малък за танкове и лечители.

Положителната страна обаче е, че изследванията, насочени към повишаване на максималното психично здраве, се добавят. Така че, ако всичките 5 членове на групата са направили изследването за „+150 здрав разум“, тогава група има 1750 здравомислие в началото - соло играч има само 1150.

Имайте предвид обаче, че тълпите във визия с 5 играчи могат да нанасят силни удари и бързо да надвият отделни играчи. Тук може да си струва резервоар или лечител, особено ако носите със себе си много класове вещества.

Per
 • Значително повече вменяемост
 • Възможни са по-големи дърпания с много врагове
 • Резервоарът и лечителят могат да компенсират грешките
 • Помагат различни любители на класа
Контра
 • Противниците стават непропорционално по-силни
 • Всеки трябва да има наметалото на едно и също ниво
 • Зависимост от компетентността на другите
 • Отварите трябва да се споделят
 • По-малко Proccs на герой от "Подарък на титаните"

Усвояване на обезпокоителни визии самостоятелно

Ако отидете соло в Disturbing Visions, вие носите изключителна отговорност за успеха. Това е едновременно предимство и недостатък. Грешките могат бързо да доведат до смърт и край на видението. За да компенсирате това, обаче, враговете са много по-слаби и вашият персонаж може да използва всички любители на отвари само за себе си. В допълнение, последният талант „Подарък на титаните“ се набавя само ако сам си нанесете убийствен удар - но вие сте единственият играч, отговорен за всички убийствени удари и затова получавайте бафа възможно най-често.

Per
 • Единствена отговорност
 • Всички любители за вашия собствен характер
 • Още Proccs на "Подарък на титаните"
 • Враговете са със слабо здраве
Контра
 • Малките грешки могат да доведат до незабавен край
 • По-малко максимален разум
 • Необходими са по-внимателни дърпания

Първите писти - какво трябва да направите?

Първото бягане е маловажно: В хода на поредицата куестове ще бъдете изпратени в ужасната визия. Все още нямате никакви допълнителни умения там. Просто се опитайте да победите последния бос на визията (Alleria или Thrall). Дори ако това не успее, куестът се счита за завършен.

Съберете максимални спомени: В следващите няколко писти трябва да се опитате да увеличите максимално доходността си от „Повредени спомени“. Това ви трябва, за да отключите нови умения в архива на Titan Research. По-късно към него са обвързани други награди, като допълнителни места за гнезда, раница или дори монтиране.

Тези кутии съдържат допълнителни спомени. Трябва да ги разграбите, ако можете!

Можете да получите повредени спомени по следните начини:

 • Всеки убит враг носи повредени спомени.
 • Всеки напълно завършен квартал носи бонус кутия с корумпирани спомени.
 • Във всяко тримесечие има кутии, които съдържат повредени спомени (първо трябва да се отключат).
 • Малки, скрити бонус мисии също носят повредени Keepsakes.

Освен това можете да получите сувенирите от новия рейд Ny ’alotha, от малките видения по време на атаките и от придружаващите мисии.

При второто изпълнение трябва да можете да разгледате поне една от малките "зони за бонуси ". В Furorion можете да видите текущата карта на съответната визия предварително. Изберете една от "повредените " области.

Архивът за изследване на Титан - Какво трябва да умеете??

След първото си посещение във Виденията ще активирате архива на Titan Research. Това е като допълнително дърво с умения с ефекти, които са активни само във виденията. Винаги трябва да инвестирате всички покварени Keepsakes, преди да започнете ново изпълнение. Бафовете са мощни и драстично увеличават шансовете ви за успех и напредък.

Идеалният избор за самостоятелни играчи.

В началото ви препоръчваме да отключите тази комбинация от таланти възможно най-бързо:

 • Инструкции за работа с топка: Можете да настроите топка 3 пъти за изпълнение, което остава там за около 15 секунди. Сферата възстановява 100 здрави състояния всяка секунда, стига да останете в нейния радиус. Забележете обаче: Можете да използвате топката само когато не сте в битка. Веднъж активни обаче, ефектът им остава в битка.
 • Клиент за единично прочистване: Намалява нанесената щета и увеличава щетите, нанесени във видения, с 5% / 10% / 15%. Намалява се от допълнителни членове в групата (3 ранга).
 • Спешна дефибрилация на черепа: Веднъж на бягане ще бъдете реанимирани с пълноценен живот и 500 психично здраве, когато умрете или когато достигнете 0 психично здраве.
 • Ясен изглед: Можете да откриете допълнителни сандъци със съкровища в опетнени / повредени / изгубени области на обезпокоителните видения (3 ранга).
 • Елитно изчезване: Убиването на елитен враг възстановява 200 здрав разум.
 • Ловец на зрение: Убиването на врагове увеличава скоростта и бързината на движение с 1% / 2% / 3% за 60 секунди. Подрежда се до максимум 5% / 10% / 15% (3 класа).
 • Подарък на титаните: Убиването на врагове има шанс да ви даде „Подарък на титаните“ за 20 секунди. През това време не можете да загубите вменяемост и вашето темпо и скорост на движение се увеличават с 60%.

В крайна сметка обаче така или иначе отключвате всички таланти, поради което е трудно да се „изгубите“. Това просто забавя процеса малко.

Ръководства на Orgrimmar и Stormwind за двете смущаващи визии

Двете обезпокоителни визии, Orgrimmar и Stormwind, са еднакви в основната си структура, но имат различни предизвикателства и шефове. Като цяло, играчите намират Troubled Vision of Orgrimmar за малко по-лесен. Ще ви дадем няколко съвета и трикове за двете визии и ще обясним най-големите трудности на шефовете.

Пътеводител за обезпокоителната визия на Оргримар

В какъв ред трябва да подходите към зоните?? Най-ефективният метод е следният начин:

 • Изчистете враговете пред хижата на Трал и след това продължете вляво.
 • Разследвайте ковачницата, убийте ковача, ако той присъства.
 • Качете се до Долината на духовете и започнете да решавате района. След 2-ия тотем погледнете за кратко вдясно, за да видите дали Bwemba е там - ако е така, убийте я. След това излезте от района както обикновено.
 • Бягайте на север в долината на мъдростта и се борете до центъра. Завийте надясно и убийте великия елит в края на пътя. След това се обърнете и поемете по другата пътека на кръстовището, за да стигнете до втория елит.
 • Ако сте победили както елитни тълпи, така и достатъчно боклук, се появява последният бос на долината на мъдростта. Убий го.
 • Използвайте тотема (на кръстовището), за да се върнете към входа на зрението.
 • Отидете на север и влезте в "Алеята ". Победете първата група тълпи и междинния шеф, след което говорете с Гарона.
 • Борете се през алеята, отворете всички къщи и проверете в къщата на астралите дали порталът е там. Ако е там, отворете го и победете Warp Weaver.
 • Завийте надясно след последния шеф и влезте в Долината на честта.
 • Просто следвайте пътя на северозапад до арената и победете двата елита по пътя до там.
 • Убийте Rexxar с прасетата му.
 • Излезте от арената и използвайте тотема, за да се върнете към входа.
 • Ако все още имате време, предайте кристалите си на астрала и отворете пощенска кутия.
 • След това отидете при Трал и го победете.

Съвети за шефовете в Disturbing Vision of Orgrimmar

Унищожителен елемент (Долината на духовете): За тази битка с шефа трябва да обърнете камерата си така, че да гледате героя си отгоре.

 • Избягвайте вълните. Всяко докосване ви струва здрав разум.
 • Ако шефът ви дава безнадеждност, влезте в златната зона, за да можете отново да използвате умения.

Vez ’okk the Lightless (Долината на мъдростта): Един от най-трудните шефове, тъй като има много досадни умения и добавя.

 • Не докосвайте сенчестите топки. Те се появяват около него и след това се изстрелват във всички посоки.
 • Убива добавките отстрани, но се фокусира върху шефа.
 • Избягвайте "Vandalized Ground", докато шефът го хвърля, в противен случай ще останете зашеметени.

Инквизитор Гншал (Алеята): Инквизиторът е доста прост. Малко може да се обърка с него, ако обърнете внимание.

 • Запазва Burst уменията за момента, в който се предпазва с щит, за да го разруши бързо.
 • В "Void Stream " бягайте в голям кръг около шефа, за да не ви ударят снарядите. Като алтернатива можете да се скриете зад пънчето.

Rexxar (Долината на честта): Rexxar е най-силният шеф на визията, какъвто е случаят с многото добавки, които ви лишават от здрав разум.

 • Убийте прасетата веднага щом се появят. Те непрекъснато правят магии, които ви лишават от здрав разум.
 • Не стъпвайте в капаните, които Rexxar поставя в началото на битката.
 • Избягвайте призрачните същества, които Rexxar ще повика по-късно. Контактът с тях струва разум.

Трал (Долината на силата): Трал е доста прост сам по себе си, но научава уменията на босовете, които сте побеждавали преди.

 • С "Нарастваща тъмнина " избягвайте черните области. Той ще се насочва последователно към центъра на стаята и към външната зона.
 • Избягвайте „Сеизмичен удар“, докато Thall го хвърля, иначе ще останете зашеметени.

Пътеводител за обезпокоителната визия на Stormwind

В какъв ред трябва да подходите към зоните?? Най-ефективният метод за бурен вятър е следният начин:

 • Убийте всички врагове по пътя към катедралата, както и двамата вратари.
 • Претърсете къщата до пощенската кутия и къщата зад сиропиталището. Ако в къщите има врагове, убийте ги за силни любители.
 • Оставете катедралния площад на изток и преминете по моста до джуджето. Спасете гнома от нападателите.
 • Влезте в джуджето и се придържайте вляво. Погледнете в първата къща вляво, за да видите дали е отворена. Ако е така, отидете на горния етаж и стъпвайте върху зелената мина за силен баф.
 • Поставете всички бомби. Местата за това са показани на мини-картата, тук трябва да победите много слаби противници - договарянето и бомбардировките може да си струват.
 • Детонирайте бомбите и победете шефа.
 • НЕ влизайте в портала, а преминете през коридора към стария град, преминете моста и влезте в стария град.
 • В стария град има много тайни врагове. Дръжте се веднага след тунела и убийте елитния враг.
 • Обърнете се и следвайте пътя покрай хана към база SI: 7. Убийте елита на площада и последната група.
 • Активирайте двата стълба едновременно с Валера, за да отворите портата към Шоу.
 • Победете Шоу и преминете през портала, за да се върнете в катедралата.
 • Оставете района на юг и преминете моста към търговския квартал и влезте в него.
 • Придържайте се наляво и убивайте всички врагове.
 • Унищожете елита в Griffin Post. След това се обърнете и следвайте пътеката към изхода на града. Убийте елит и тук.
 • След това отворете всички клетки, те ще бъдат маркирани на картата. Погледнете бързо банката, за да видите дали елементът е там - убийте го за силен баф.
 • Напуснете търговския квартал и отидете до моста до маговския квартал. Влезте през единствения възможен вход.
 • Придържайте се надясно и се борете по коридора до площада на фонтана. Убийте елита.
 • Следвайте пътеката към магьосническата кула. Освободете пространството пред кулата на Маг, включително елитния противник. Оттук можете да отидете до всички празни портали и да ги затворите, те са маркирани на картата.
 • След това изтичайте нагоре по магьосническата кула и през големия портал, за да стигнете до шефа Умбрик.
 • Убийте Umbric и излезте от кулата през нов портал, който ще ви върне в катедралата.
 • Влезте в катедралата и убийте Алерия.

Съвети за шефовете в Disturbing Vision на Stormwind

Therum Tiefenschmied (джудже квартал): Therum Tiefenschmied има само 2 умения, нито едно не е заплашително или трудно.

 • Хвърля бомби. Просто излезте от ефекта и не влизайте в изгорените области след това. Като алтернатива можете да „изхвърлите“ бомбите, като щракнете с десния бутон върху тях.
 • Поема дълбоко въздух и след това диша огън. Веднага щом започне да прави магията, сменете позицията си. След това Therum вече не се движи.

Slave Master Ul ’rok (Търговски район): Господарят на робите е неприятност, но не особено трудна. Просто отнема много време.

 • Когато хвърли веригите си, бягайте от шефа, докато заклинанието не свърши. Ако влезете в близък бой, ще бъдете зашеметени и ще претърпите големи психически щети. Можете да отмените тази способност преждевременно, ако изградите голямо разстояние от него.
 • Освен това пипалата се хвърлят, които удрят маркирани области след кратко време. Избягвайте и това.

Матиас Шоу (Стария град): Матиас Шоу има очи като спътници, които са много досадни. Те са най-големият проблем в битката.

 • Шефът се променя от време на време на стелт и след това удря 3 маркирани области. Просто го избягвайте.
 • Позиционирайте се така, че никога да не гледате към очите. В противен случай всяка секунда изцежда здравия ви разум.

Magister Umbric (квартал за магьосници): Magister Umbric е един от най-досадните и най-силните босове на визиите.

 • Запазете прекъсванията за неговата полиморфна магия.
 • Ако той се телепортира, няма да можете да го атакувате отново, докато не стигнете до обхвата на мелето. Едва след това заклинанието му за замръзване приключва. Достатъчно е също така, ако домашен любимец (магьосник, ловец) влезе в непосредствена близост. Като алтернатива, използвайте умения за движение, за да го настигнете бързо.

Алерия (катедрала): Алерия усвоява уменията на шефовете, които сте побеждавали преди. Освен това той има две собствени способности, но те са доста прости.

 • Когато тя се телепортира в центъра на стаята и започне да прави магии, скрийте се зад един от стълбовете, за да предотвратите щетите.
 • Ако тя остави да валят черни стрели, просто се отдалечете от зоните.

Скрити любители в Оргримар и Штормград

Един от централните инструменти в Disturbing Visions са скритите любители с голям ефект. Можете да ги намерите както в Stormwind, така и в Orgrimmar. За да ги получите, трябва да решите малък пъзел или да победите определен мини-шеф. Ще ви кажем къде можете да намерите тези шефове и какъв бафф имат за вас.

Всички любители от този вид продължават впечатляващите 60 минути, т.е. пълният цикъл на визията.

Важно: Не всички врагове и пъзели присъстват всеки път. Ако тълпа не е в описаната позиция, то този път не присъства. Тогава не губете време да го търсите.

Скрити любители в тревожната визия на Оргримар

Гамон: Можете да намерите този NPC в гостилницата Orgrimmar. Това е на самия вход към видението вдясно. Гамон е на първия етаж на хана.

 • Ако убиете Гамон, печелите 10% допълнителни житейски точки.

Нарос: Нарос е ковачът на Оргримар и е в ковачницата. Когато влезете във визията на Оргримар, това е 3-ти дом вляво.

 • Ако убиете Нарос, нанасяте 10% допълнителни щети.
С бафовете крайните босове са много по-лесни за справяне.

Буемба: Можете да намерите Bwemba в Долината на духовете. След като активирате 2-ри тотем, обърнете се надясно (не наляво, както обикновено). Bwemba стои там и риболов.

 • Ако убиете Bwemba, ще спечелите 10% допълнителна скорост и 10% допълнителна скорост на движение.

Уорп тъкач Душар: Можете да намерите тъкача на основи Душар в района "Die Gasse " в първия магазин на Астралите отдясно. Понякога има портал, с който можете да взаимодействате.

 • Ако убиете Warp Weaver, ще спечелите допълнителни 10% шанс за критичен удар.

Скрити любители в обезпокоителната визия на Stormwind

Агуст Мулен: Можете да намерите този бивш дилър на катедралния площад в сградата с взаимодействащата пощенска кутия и знака, който показва каска.

 • Ако убиете Агуст Мулен, ще спечелите 7% универсалност.

Духът на Angry Bear Fur: Можете да намерите този призрак и на катедралния площад в сградата зад сиропиталището - къщата до изхода към квартал джудже.

 • Ако убиете Furious Bearfur Spirit, ще спечелите 10% бързина.

Минната къща: В квартала на джуджетата завийте наляво и влезте в първата къща вляво - на табелата има кирка. Трябва да стигнете до първия етаж на къщата, без да докосвате никоя от мините. Затова се движете внимателно и се изкачете през парапета на стълбите в стаята в горната част. Стъпете на единствената зелена мина там.

 • Когато стигнете до зелената мина, вие нанасяте 10% повече щети.

Пренебрегната гилдийска банка: В търговския район трябва да влезете в банката. В задните стаи може да се появи NPC "Пренебрегната гилдийска банка ", голям елемент от злато.

 • Ако убиете Пренебрегната гилдийска банка, ще получите 10% рейтинг на критичен удар.
Пренебрегваната гилдийска банка ви дава шанс за критичен удар.

Отвари и кристали във виденията

Приблизително след 3-тото изпълнение в повредените зрения или след получаване на успеха "Благодаря за сувенирите ", ще започнете да виждате допълнителни обекти във визиите на много места с типичните "плячка блясък ". Това са многобройни отвари и в някои случаи мистериозни кристали, които можете да съберете.

Отварата до мъртвия NPC е лошата отвара. Избягвайте го!

Отварите се предлагат в различни цветове и всеки цвят носи специален ефект. Кой цвят води до кой ефект обаче е различен във всяка визия. Има следните 5 ефекта, когато пиете отварите:

 • -60 здрав разум.
 • +100 здрав разум.
 • Поемате 5% по-малко щети от всички източници.
 • Вие сте излекувани за 2% от максималното си здраве на всеки 5 секунди.
 • Понякога ще издишвате пламък на дъх, който уврежда всички близки врагове.

По принцип има 4 положителни ефекти и един отрицателен. Отрицателният ефект (малус върху психичното здраве) обаче може да бъде установен бързо:

 • В Stormwind, директно от точката на хвърляне на хайвера, има мъртъв NPC с бележка до него.
 • В Оргримар има NPC в малката хижа точно до ковачницата, той също има отвара до себе си.

Отварата до съответния NPC е лошата отвара. Можете да (и трябва) да пиете всички останали цветове в това изпълнение без колебание, за да получите любителите. Трябва да избягвате отвари, чийто цвят е идентичен с този до мъртвия NPC.

Този астрал отнема кристалите от вас. Трябва да го посетите!

Що за кристали са това? В допълнение към отварите можете да намерите малки кристали. Те често са малко по-скрити, лежат зад кутии или в къщи. Кликването няма непосредствена употреба, но играта отчита броя на кристалите, които сте намерили и щракнали.

Преди да отидете в Thrall или Alleria, трябва да посетите астрален NPC:

 • В Оргримар той стои диагонално вляво зад аукционната къща до друга хижа.
 • В Стормвинд той е в къща на североизток от Катедралния площад.

Говорете с този NPC и изберете опцията да предадете всички кристали. След това NPC си отива - изчакайте малко. Вече ще се появи допълнително плячкосване. Заграбете ги за още повредени архиви. Броят на спомените се увеличава с броя на кристалите, които сте дали на астрала.

Някои редки врагове, като този барман в стария град, защитават кутия с много сувенири (в задния ляв ъгъл).

Мощен буффор с луди ефекти

Има някои специални храни за обезпокоителните видения, които могат да се използват само във виденията. Можете да научите рецептите, когато убиете слугите на N ’Zoth в атаката срещу Улдум и Долината на вечните цветове - книга трябва да падне рано, която ще ви научи на всички рецепти.

 • Съмнителен деликатес: По време на Visions of N ’Zoth, продължителността на ефекта„ Загуба на контрол “се намалява с 20%.
 • Печена празна перка: По време на виденията на N ’Zoth, вие се движите с 20% по-бързо.
 • Скара на скара: По време на виденията на N ’Zoth изглеждаш като K ’ thir, което е, което кара враговете да те осъзнаят по-късно.
 • Ужасен гулаш: По време на виденията на N ’Zoth, вие регенерирате 2% от максималното си здраве всяка секунда.
 • K ’Bap: Ако отделите 10 секунди за ядене, ще регенерирате 100 здрав разум във виденията на N ’Zoth. 3 минути охлаждане.

Можете да получите необходимите материали за тази храна в Улдум и Долината на вечните цветове. Можете да ловите рибата, месото е изоставено от всякакви диви животни.

Домашните врагове, като Агуст Мулен, дават силни плюсове, когато ги убиете. Той осигурява около 7% гъвкавост за останалата част от зрението.

Коя храна на шведска маса е най-добрата? Това зависи от вашия стил на игра. За повечето класове печената празна перка трябва да бъде добър избор, за да можете да се движите по-бързо. В крайна сметка времето е решаващ фактор. Ако играете на танков клас и имате проблеми с житейските си точки, ужасният гулаш също си заслужава. Всички класове (с изключение на Rogue и Druid) също могат да се възползват от Grinder Grinder, прескачайки толкова много групи врагове.

K ’Bap е специален случай и винаги трябва да го използвате, когато не можете да направите нищо. Такъв е случаят с дълги монолози от опоненти на шефове, като Alleria. Докато тя все още говори с Arator, можете да вземете K ’Bap и да получите малко по-добър разум.

Трябва да избягвате "Съмнителен деликатес ". Повечето загуби на контролни ефекти могат да бъдат избегнати. По-добре да усъвършенствате стила си на игра, отколкото да използвате тази биволска храна.

Статични противници, като тези очи, трябва да покриете с точки и след това да продължите да бягате. След това те умират сами.

Кой е най-добрият начин да продължите?

Перфектната стратегия за постигане на възможно най-много в съответните визии вероятно не съществува. Класовете стелт работят по различен начин от класовете с големи възможности за AoE. Има обаче няколко неща, които трябва да имате предвид при всяко бягане, за да можете да извлечете максимума от всяка визия.

Разчистете пътя към последния шеф още в началото. Портата към Алерия или Трал не се отваря, докато не победите двамата пазачи на портата. Ако направите това от самото начало, можете да планирате по-добре и по-късно няма да срещнете затруднения във времето.

Започнете бягането си с повредена зона ("лесно " бонус зоните). Тук можете първо да събирате мощни любители от отвари или като побеждавате определени врагове, които по-късно ще ви помогнат в изгубените области ("трудните " бонус зони).

В повредените зони ще намерите бонус противници като този златен елемент. Убийте го за 10% допълнителен крит шанс!

Внимавайте за отворени врати. В повечето области има малки „скрити“ врагове, които не са там всеки път. Побеждаването му може да ви даде достъп до щайга или да ви възнагради с мощен баф, който драстично увеличава щетите, скоростта или критичния рейтинг на вашия герой.

Имайте предвид, че последният бос (Thrall / Alleria) става по-силен с всяка изцяло завършена бонусна зона и получава нова способност.

Като правило, имайте предвид, че имате нужда от около 500 здрав разум, за да бъдете последният шеф. Така че, ако влезете в шефската стая без куршум, но все още не сте използвали спешна дефибрилация на черепа, това е добре.

Постепенно създавате все повече и повече области и по този начин увеличавате наградите.

Безличните маски - по-голяма трудност за повече плячка

След няколко седмици практика сте надградили легендарния си плащ до такава степен, че пълното преминаване през Stormwind или Orgrimmar - т.е. завършването на всички 5 области - вече не е проблем. Ако случаят е такъв, можете изкуствено да усложните приключението си и да си дадете допълнителни негативни ефекти. Това означава, че трябва да се справяте с по-тежки условия, но получавате и значително по-добра плячка. Това е възможно чрез безличните маски.

Какво представляват безличните маски? Можете също да активирате тези маски преди бягането си, те са около Furorion в началната зона на съответното зрение. Можете да носите няколко маски едновременно и да комбинирате ефекти за по-трудно ниво на трудност.

Как да получите безличните маски? Безликите маски са получени във виденията на Оргримар и Буря. Получавате първия автоматично, ако завършите перфектно бягане без маска. Така че трябва да победите всичките 4 бонус зони и финалния бос (Alleria или Thrall). Тогава първата маска е в една от вашите кутии за награди.

 • Дълга нощ безлична маска: Успешно завършете всички области на визията и след това победете шефа.
 • Безлика маска на изгорения мост: Носете поне една маска и победете шефа в Долината на мъдростта (Orgrimmar).
 • Безликата маска на смелчака: Носете поне една маска и победете шефа в Долината на честта (Orgrimmar).
 • Безлика маска на страдащия: Носете поне една маска и победете шефа в стария град (Stormwind).
 • Безлика маска на тъмни концепции: Носете поне една маска и победете шефа в квартал Магове (Stormwind).

Какво правят безличните маски? Всяка безлична маска носи огромен ефект, който може много да затрудни бягането ви. Съществуват и други пасивни ефекти, които също влияят на трудността, но също и на наградите.

Всяка маска носи:

 • 20% повече повредени архиви от всички източници
 • +25% повече здраве за всички врагове (включително шефовете)
 • +25% повече щети за всички врагове (включително шефове)

Има и страхотен ефект за всяка маска:

 • Дълга нощ безлична маска: Вашият максимален здрав разум е трайно намален с 50%.
 • Безлика Makse на изгорения мост: Когато се движите, оставяте празно място за няколко секунди. Заставането в празнотата вреди и ви лишава от здрав разум.
 • Безликата маска на смелчака: Всички щети, причинени от враговете, се увеличават с 400%.
 • Безлика маска на страдащия: Всяка област сега ви дава 2 различни безумни ефекта, вместо само 1.
 • Безлика маска на зловещо въображение: Когато сте под 50% вменяемост, от време на време ще се появи враг от пустотата, който ще ви атакува.
Чакат се много постижения.

Освен това има много успехи при носенето на маските и самите маски като трансмогрифицируеми каски, ако завършите бягане със съответната маска.

Какви маски трябва да носите?? В началото няма да можете да избегнете Безликата маска на Дългата нощ, за да отключите поне още една маска. Тогава трябва да носите маските, които ви засягат най-малко. Оценяваме нивата на трудност на маските, както следва, от най-простите до най-трудните:

 • Безлика Makse на изгорения мост: Празнините не остават много дълго и лесно можете да ги избегнете. За повечето играчи тази маска има малко отрицателно въздействие.
 • Безлична маска на зловещото въображение: Съществото, което се появява чрез тази маска, е доста слабо. Въпреки това може да се превърне в проблем, ако се появи точно когато сте на път да използвате лечебна топка.
 • Безликата маска на смелчака: Повечето от вредата за вменяемостта могат да бъдат избегнати от създания. Много малко шефове имат ефекти, които е трудно да се избегнат, като Rexxar или Umbric.
 • Безлика маска на страдащия: Особено в изгубените области, 2 ефекта на лудостта са огромен проблем, тъй като комбинациите могат да бъдат изключително гадни.
 • Дълга нощ безлична маска: Тази маска ефективно намалява продължителността на живота ви с 50% и е най-големият проблем.

Обезпокоителни Визии плячка и награди

Разбира се, има и многобройни награди, които можете да спечелите за завършване на виденията. Черешката на тортата, разбира се, е оборудването, мащабирано до ниво 470 - това е едно от най-добрите плячки, които можете да намерите във всички WoW! Очакват ви обаче и много домашни любимци, играчки и дори монтиране.

Какви награди за оборудване се съхраняват? Носенето на безличните маски увеличава броя на повредените спомени (с 20% на маска) и наградата за оборудване, която получавате за завършване на визията. Готиното: наградата винаги е корумпирана вещ!
Прилагат се следните нива:

ИзпълненаНиво на наградата
Финален бос победен (Alleria или Thrall)420
Победи финалния бос и завърши 2 бонус зони430
Победен финален шеф и завършени всички 4 бонус области (пълен старт)445
Пълно бягане с 1 активна маска450
Пълно бягане с 2 активни маски455
Пълно бягане с активни 3 маски460
Пълно бягане с активни 4 маски465
Пълно бягане с 5 активни маски470

Имайте предвид, че можете да получавате награди за всяко ниво оборудване само веднъж седмично. Така че, ако вече сте завършили активно бягане с 2 маски, вече няма да можете да получите предмет от ниво 455. След това ще получите артикул с по-ниско качество, който не сте получили тази седмица.

Какви други награди има? В допълнение към оборудването има и играчки, домашни любимци и дори стойка за печелене. Повечето домашни любимци се получават на случаен принцип или чрез попълване на особено трудно ниво на трудност с безлични маски. Можете да намерите играчки на следните места:

 • Докоснат до празнота череп: Можете да намерите този череп във видението на Штормград в квартал Катедралата. Лежи зад сиропиталището, а децата играят до една кутия. Просто трябва да кликнете върху него и той е ваш.
 • Комплект за бръснене на качулка: Можете да намерите тази играчка във визията на Оргримар. Влезте в бръснарницата на прехода между Долината на духовете и Долината на мъдростта. Кутията е на маса. Трябва да щракнете два пъти, за да вземете играчката.

Малки съвети и трикове в края:

И накрая, имаме няколко общи съвета, които можете да използвате, за да спестите няколко секунди или да подобрите доходността си. Много от тях са разбираеми, но може да ги забравите в бързината на една визия:

 • Използвайте Mind Restoration Orbs, за да можете да атакувате следващата група. Просто останете в радиуса на сферата и убийте следващата група за максимална ефективност.
 • Същността на фокусиращия ирис е перфектната азеритова способност за виденията. С него няколко групи могат да бъдат събрани заедно и бомбардирани изключително бързо.
 • DOT класовете не трябва да се спират дълго на слабите противници. Просто дот и продължавай да вървиш. Това важи особено за корупционните израстъци между различните квартали на града.
 • Спешната дефибрилация на черепа ви реанимира дори по време на бой. Противниците не се „нулират“, когато умрете, за да можете също да използвате реанимацията като тактически елемент в битка.
 • Използвайте своите "големи охлаждания", за да увеличите щетите толкова често, колкото можете. Нито един противник във визиите не е особено труден, най-вече оставащото време е решаващият фактор.
 • Дори и да не можете напълно да попълните бонус зона, трябва да използвате разума си, за да съберете колкото се може повече кутии.
 • В края на повечето зони с бонуси се появява портал към началото. Претеглете дали искате да го използвате или предпочитате да преминете към съседната зона.
 • Можете да търсите в много пощенски кутии във виденията. В него обикновено има нормален противник, но може да бъде и след похапване, което след това получавате като монтиране след бягането.
Ловците на планини трябва да търсят пощенски кутии.

Ако следвате всички тези съвети и трикове, скоро бихте могли да постигнете по-голям успех във виденията.

Имате ли още съвети и трикове за визиите??