WoW: Днес е "Super-Tag " за битки с домашни любимци - ниво 25 за 10 минути

Искате ли да изравнявате бързо бойни домашни любимци в World of Warcraft? След това внимавайте - този трик работи само 2-3 пъти годишно!

Битките за домашни любимци са доста противоречиви в World of Warcraft. Или го обичаш като пълноценно странично хоби в Azeroth, или ти се отвращава. Но за да получите известни награди, битките за домашни любимци са задължителни - дори някои монтажи са скрити зад битките за домашни любимци. Ето защо си струва колекционерите от всякакъв вид да завършат битки за домашни любимци и да имат някои домашни любимци на максимално ниво 25.

Но знаете ли, че изравняването на домашен любимец до ниво 25 отнема само 5-10 минути? Това работи с малък трик, който е достъпен само няколко дни в годината. В това ръководство ще ви разкажем как да изравнявате домашните любимци със светкавична скорост.

съдържание

 1. Това е "Super Squirt Day " - ниво на битки за 10 минути
 2. Така се подготвяте за изравняване на мощността
  1. 1. Подгответе гарнизона си
  2. 2. Създайте "екип за носене "
  3. 3. XP любители за домашните любимци
  4. 4. Събирайте купища домашни любимци
 3. Ето как работи изравняването на мощността в "Super Squirt Day "
 4. Печелете пари с битки за домашни любимци

Това е "Super Squirt Day " - ниво на битки за 10 минути

Какво е "Super Squirt Day "? World of Warcraft има бонус събитие всяка седмица за конкретни дейности. Това включва "Седмицата на бонусите за домашни любимци ". Там всички получени точки за опит с домашни любимци се увеличават с 200% - т.е. утрояват се.

Ако това събитие съвпада с присъствието на треньора за домашни любимци "Squirt " (на немски "Spatz "), тогава са ви необходими само 2 битки за домашни любимци, за да доведете домашен любимец от ниво 1 до ниво 25. Играчите на битки за домашни любимци наричат ​​тази възможност "Денят на супер шприцовете ".

Скуиртът е само на всеки 2 седмици - затова събитията рядко се припокриват. Източник на изображението: wowhead

Кога е Super Squirt Day? Двете събития се припокриват само няколко пъти в годината. Следващият път, когато събитието ще се състои на 24 септември 2020 г. - така че вече днес!

Така се подготвяте за изравняване на мощността

За да можете да се възползвате от "Super Squirt Day ", трябва да направите няколко подготовки и да отговаряте на изискванията. Най-добре е да ги правите директно, за да сте подготвени за бъдещи събития от този вид.

Това са необходимите изисквания:

1. Подгответе гарнизона си

За да се възползвате от бонуса за битката за домашни любимци, трябва малко да подготвите гарнизона си. Изпълнете следните задачи:

 • Имате герой, който е поне на ниво 100.
 • Изведете гарнизона си в Дренор до ниво 3.
 • Изградете меню за домашни любимци от поне ниво 1.

За повечето играчи това не би трябвало да е предизвикателство и вероятно вече сте завършили това, като се изравните. Ако не, продължете с разширяването на гарнизона, така че всичко да е готово за изравняване на мощността.

Менажерията от гарнизон Дренор отново е важна.

2. Създайте "екип за носене "

За да можете да "powerlevel " домашни любимци, имате нужда от "екип за носене ", съставен от двама домашни любимци, които вече са на ниво 25. След това тези два домашни любимци ще ви помогнат да изведете всеки друг домашен любимец на ниво 25.

Тъй като се биете отново и отново с Spatz (Squirt), има някои особено добри комбинации от домашни любимци, които можете да използвате за тази битка. Препоръчваме тези две домашни любимци:

 • Омагьосана метла (Умения: Вдлъбнатина, почистване, навиване)
 • Knochi (Умения: Bone Storm, Bone Storm, Bone Storm)

И двата домашни любимци трябва да са на ниво 25 и с рядко качество. Често можете да закупите и двете от аукционната къща, или можете сами да ги отглеждате в турнира на Аргенти (Омагьосана метла) и Цитаделата Icecrown (Knochi).

Съвет: В Boralus и Dazar ’alor и вашия гарнизон можете да закупите артикули за " Полиран очаровател за домашни любимци ", които веднага довеждат вашите домашни любимци до ниво 25 или повишават качеството им до " rar ". По този начин вашият "carry-team " може да бъде перфектно подготвен. Вероятно сте получавали полираните полирани домашни любимци по време на Битката за Азерот чрез "Мисии на масата " и от редки тълпи.

При някои търговци на дребно можете да закупите артикули, за да изравните първите си домашни любимци.

Със сигурност има и други комбинации, но ръководството се занимава с тази, спомената по-горе.

3. XP любители за домашните любимци

По подразбиране ще ви трябват 3 битки през седмицата на битката за домашни любимци в битката срещу врабче, за да доведете домашен любимец от ниво 1 до 25. Ако обаче използвате поне още един бонус, този брой спада до 2 битки. Имате 3 възможности за допълнително увеличаване на домашния любимец XP. Това са:

 • Шапка за сафари: 10% допълнителен опит за домашни любимци. Играчка е там за дълго постижение.
 • Малко лакомство: 25% допълнителен опит за домашни любимци. Разходи 5 Полирани домашни етикети при много търговци на домашни любимци. Издържа един час.
 • Лакомства: 50% допълнителен опит за домашни любимци. Разходи 10 Полирани етикети за домашни любимци при много търговци на домашни любимци. Издържа един час.

Имайте предвид, че ви е необходим само един от тези три бонуса, за да намалите броя на битките от 3 на 2. Не си струва да добавяте няколко бонуса, това не е предимство при този метод!

4. Събирайте купища домашни любимци

За да можете да се възползвате възможно най-добре от „Деня на супер шприцовете“, разбира се, трябва да имате много бойни домашни любимци, които след това да можете да изравните. Така че създайте възможно най-голяма колекция, защото за един ден - при условие, че имате достатъчно свободно време - можете да изравните 50-100 домашни любимци, използвайки този метод. Би било жалко, ако оставите тази възможност да мине, защото нямате достатъчно домашни любимци.

Ето няколко ръководства, които водят до особено редки домашни любимци:

 • Така получавате тайния домашен любимец от Тол Дагор
 • Ето как получавате зловещия домашен любимец Baa ’l
 • Ето как се получава тайният слънчев скорост

Ето как работи изравняването на мощността в "Super Squirt Day "

Когато излезе "Super Squirt Day ", отидете в гарнизона си и отидете в дома за домашни любимци, за да се биете срещу Sparrow. Всичко, което трябва да направите, е да използвате следната стратегия. Уверете се, че вашата "Омагьосана метла " е в позиция 1 на вашата битова група за домашни любимци. В каква позиция са Knochi и вашият домашен любимец не е важно.

Вашата изходна позиция за битка срещу врабче (шприц).

Започнете битката:

 • Кръг 1: Омагьосана метла използва "Размах ".
 • Кръг 2: Променете вашия "Level-Pet ".
 • Кръг 3: Разменете домашния си любимец за Knochi.
 • Кръг 4: Knochi използва Bone Storm.
 • Кръг 5: Knochi използва Bone Storm.
 • Кръг 6: Knochi използва Bone Storm.
 • Кръг 7: Пропуск - Knochi умира. Вземете вашата Омагьосана метла.
 • Кръг 8: Омагьосаната метла използва "навиване ".
 • Кръг 9: Омагьосаната метла използва "Навиване ". Противоположният домашен любимец умира.
 • Кръг 10: Омагьосаната метла използва "Dent ". Противоположният домашен любимец умира.
 • Кръг 11: Омагьосаната метла използва "Вдлъбнатина ". Противоположният домашен любимец умира. Ти печелиш.

Тази стратегия работи почти 95% от времето. Ако не успее (напр. Поради неблагоприятен критичен удар), излекувайте домашните си любимци и опитайте отново.

След като спечелите битката, трябва да излекувате домашните си любимци (можете да направите това в NPC точно до Spatz). След това повтаряте битката или сменяте домашния си любимец, ако вече е на ниво 25.

С Воргена можете да излекувате своите домашни любимци директно и след това да продължите.

Печелете пари с битки за домашни любимци

Между другото, изравняването на домашни любимци е подходящо и за всички играчи, които искат бързо да спечелят няколко златни. Има няколко метода, които могат да се използват, за да спечелите хубава стотинка.

 1. Предлага на другите играчи възможността да изравнят своите домашни любимци за злато. След това можете или да ги изравните директно в Sparrow, или да използвате нивелираните камъни, които могат да бъдат закупени с полирани домашни етикети.
 2. Друга възможност е да изравните собствените си домашни любимци и да ги продадете за злато в аукционната къща. Разликата в цената между домашен любимец на ниво 1 и такъв на ниво 25 е между 5000 и приблизително 12 000 златни монети, в зависимост от сферата. За усилие от само няколко минути това е доста хубава стотинка!
Можете също така да забогатеете с домашни любимци!

Имате ли други съвети и трикове, с които домашните любимци също могат да бъдат изравнени много добре?