WoW: Кога ще дойде Пач 9.1 Вериги на господството?

В WoW много играчи чакат големия пластир 9.1, Chains of Dominion. Трябва да донесе много ново съдържание - но кога идва?

Бавно, но сигурно, стартовото съдържание на WoW: Shadowlands е завършено. Кампаниите на пакта отдавна са приключили и през следващата седмица повечето играчи ще достигнат ниво на слава 40 и по този начин текущия максимум. Поради това някои хора са жадни за ново съдържание.

Той няма да идва с 9.0.5 кръпка, но с актуализацията 9.1. Той беше представен на BlizzConline - но вероятно ще дойде много време. Смеем да предскажем кога трябва да се появи пластирът и да съберем това, което вече е известно.

На първо място трябва да се появи кръпка 9.05: Преди Patch 9.1 Chain of Dominion дори да може да бъде тестван, първо трябва да приключи работата по Patch 9.0.5. Това трябва да стане през следващите няколко седмици, тъй като актуализация 9.0.5 вече има "Release Candidate " - но засега сървърите все още са онлайн.

Само когато Patch 9.0.5 е напълно "завършен", Patch 9.1 също може да бъде приложен към тестовия сървър.

Какво трябва да се тества? Друг важен момент е обхватът на Patch 9.1, който носи общо 18 нови шефа, всички от които искат да бъдат преминати през крачките си. 8 от тези босове чакат в новата мегаподземия Тазавеш и са предназначени за малки групи, само на митично ниво на трудност.

По-различна е ситуацията с набега "Светилището на господството ". Отново има огромен 10 босове, които трябва да бъдат задълбочено тествани. И не само на една трудност, а на четири различни. В края на краищата, в допълнение към нормалния режим, има и LFR, героичният и митичният вариант. Дори ако митичните босове често се тестват само във откъси или изобщо не, настройката за 10-те боса трябва да бъде приблизително правилна на всички нива на трудност.

Светилището на властта трябва да бъде изпитано задълбочено. Това ще изисква време.

Обикновено тестовете винаги се провеждат селективно и са насочени към отделни шефове и обикновено продължават 2-3 дни. Така че за всички шефове трябва да планирате поне месец тест време за PTR - вероятно повече.

Но това не е всичко. Пач 9.1 също иска да разшири старите системи. Всички душевни връзки получават нови редове с умения и системата на славата трябва да бъде разширена с огромните 40 нива.

В допълнение, полетът се отключва като функция и затова всички области на Shadowlands трябва първо да бъдат проучени с полетни опори и проверени за проблеми.

Всичко това предполага, че следващият пластир вероятно ще бъде на PTR в продължение на поне 6 до 8 седмици и че много съдържание ще премине през множество версии.

Можете да намерите повече за WoW: Shadowlands тук:

  • С малък трик можете да изравните от 50 на 60 "квазифк"
  • Warcraft Mobile се разработва от 4 години - кога идва?
  • Гарош, най-малко популярният орк, също се завръща

Пач 9.1 - Всичко, което знаем за крайния срок

Кога ще бъде пусната кръпка 9.1 Chains of Dominion?? Ако съберете всички тези фактори, вече можете приблизително да изчислите кога ще се появи пластирът. Тогава реалистична дата на пускане е може би най-рано в края на май, но вероятно повече през юни.

Имайте предвид обаче, че все още няма твърдо изявление от Blizzard по въпроса. Веднага след като има официална дата на пускане на Patch 9.1, ние ще докладваме за него и ще актуализираме тази статия.

Можете ли да преодолеете времето за изчакване до кръпка 9.1? Или вече ви е скучно в WoW?

Cortyn от MeinMMO обяснява тук защо Patch 9.1 изглежда доста добре въпреки всички критики.