WoW: Който сега складира материали, може да бъде изключително богат в Shadowlands

Старите материали от World of Warcraft скоро може наистина да се увеличат. Всеки, който сега има бункери, може да спечели златен нос.

Следващото разширение на World of Warcraft, Shadowlands, внася много промени в играта. Налице са не само мазнините на голямо ниво, но и многобройни ревизии на старите занаятчийски професии, до максимално ниво. Тези промени могат да гарантират, че играчите с уж остарели материали скоро могат да спечелят много злато.

Какво се случва? С Patch 9.0 of Shadowlands, занаятчийските професии се преработват в голям мащаб. Гарантирано е, че почти всички рецепти от всички разширения могат да бъдат надградени. Ако като шивач направите „Реликвия от миналото V“ от плат с 5 руни, можете да го използвате за надграждане на кафяви ленени панталони по време на производствения процес.

Скоро бихте могли да спечелите много злато със стари тъкани.

Панталоните, които всъщност са предназначени за ниво 3, стават панталони, които имат ниво 100 и могат да се използват за ниво 50. Въпреки че стойностите на тези панталони не са добри, те имат солидна продажна стойност от почти 52 златни парчета при дилъра на NPC.

Понастоящем материалите, необходими за това, т.е. 4 ленени платна и 1 конец (за панталоните) и 5 ​​руни (за реликвата), в момента струват около 3-4 златни в много царства, често дори по-малко.

Всеки, който бункерира тези материали, вече може да увеличи стойността на артикулите с коефициент 10, като просто произведе съответните артикули с пускането на Patch 9.0 и ги продаде на дилър.

Такива възможности не са достъпни само за шивачите, но и за всички основни занаятчийски професии. Така че, ако сега сте в бункерни материали, можете да използвате Patch 9.0, за да ги преработите в елементи, които от своя страна носят сравнително голямо количество злато в продажбите.

Много злато от стар материал?

Икономически хаос с кръпка 9.0?

Какви са последствията? Ако номерата останат такива и ако стоките с ниско ниво и високо злато станат доходоносни, това ще окаже огромно влияние върху цените на аукционните къщи. Там, където сега бельото се търгува за малко сребро или дори мед, цената скоро може да се повиши до няколко злато. В края на краищата, всички награди по-долу са победа за шивачи, които буквално могат просто да изработят злато от лен и рунен плат.

Остава да видим обаче дали Blizzard все пак няма да обърне числата. Защото освен артикулите с разбираеми цени (както е описано по-горе), има и няколко грешки.

Грешките правят странни числа: Тъй като системата за PTR и Beta of Shadowlands все още не е напълно разработена. Има няколко странни отклонения, които произвеждат изключително високи стойности на златото. Така че в момента можете да произведете яке от смокинг на PTR и да го надстроите с реликва от миналото. Резултатът е яке от смокинг, което може да се продава на дребно за 34 412 злато - с материална стойност може би 5 златни парчета. Увеличение на стойността с повече от десет хиляди пъти.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitter, което допълва статията.

Показване на съдържание в Twitter Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в Twitter

Точно такива грешки са и причината, поради която се извършва тестване на PTR. Тези огромни отклонения вероятно вече няма да съществуват с пускането на Patch 9.0, защото те биха потопили икономиката на всяко царство в хаос.

Прибирате ли стари материали и се надявате да спечелите няколко златни монети с тях? Или това е твърде много усилия за вас за твърде малка печалба?

Източник (и): wowhead.com