YouTuber денонсира Fallout 76, нарича го измама - има много успех

С Fallout 76 има проблеми с колекционното издание от 200 евро. Опитът да се компенсират играчите тук с € 5 игрални пари привлича още повече подигравки. В челните редици на протеста е YouTuber Skill Up. Опустошителният му отзив за Fallout 76 вече има милион гледания в YouTube.

Това стана: Колекционното издание на Fallout 76 се доставя с чанта за пътуване. Според описанието той трябва да бъде направен от платно. Всъщност е направен от найлон. Колекционното издание е продадено за € 200.

Когато някой попита Bethesda, той разбра, че всъщност е планирана платнена торба, но тя се оказа "твърде скъпа " и беше заменена от по-евтина найлонова алтернатива.

По-късно Bethesda коригира, че найлонът не е използван поради съображения за разходи, а защото платното не е налично. Обяснихме цялата драма за чантата с платно тук.

Много подигравки за извинение от 5 евро

Ето как Bethesda искаше да се поправи: След това Bethesda разпространи съобщението чрез Twitter, че всеки, който е купил колекционерско издание, може да се свърже с екипа за поддръжка. Ако можеше да докаже покупката, щеше да получи 500 атома като компенсация.

500 атома са приблизително еквивалентни на 5 евро.

Източник: Twitter

Ето как реагират играчите: Точно тази компенсация предизвиква много подигравки. Reddit / игри осмиваха хълцането на Bethesda над платно, "най-редкия материал на земята " и компенсацията от 5 €. Като цяло настроението към Fallout 76 е крайно негативно там като цяло Reddit. Темата доминираше в заглавията там миналата седмица.

Най-силният отговор в Twitter на компенсацията на Bethesda е „Не успявате да научите нищо“ с над 2200 харесвания.

Източник: Twitter

YouTuber Skill Up успява да критикува Fallout 76

Ето какво казва YouTuber Skill Up: YouTuber Skill Up е начело на протеста срещу Fallout 76 и е успешен:

  • Под чуруликането той написа: "Дори PR отделът е бъги. "
  • Той написа в туитър, че е тествал 85 пъти дали изявлението с компенсацията от 5 евро идва от пародийна сметка.
  • Skill Up също промени името си в Twitter на „Skill Up благодаря на Тод за 500 атома“.

В същото време проклетият преглед на „Fallout 76“ на Skill Up достигна до 1 милион гледания. В теста на YouTube той обяснява, че Fallout 76 е „морално, технически и творчески фалирал“.

Той обвинява Bethesda, че лъже и изневерява в изпълнението на играта. Fallout 76 показва мързела на разработчиците на много места.

Понастоящем видеото има 48 301 гласа против - в сравнение с 4404 гласа против.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Skill Up казва, че не може да бъде по-щастлив, че видеото се справя толкова добре. Той се надяваше, че това ще предпази хората от харченето на пари за тази измама.

Това има следните ефекти върху Skill Up: YouTuber нарича своя канал в описанието „балансирано, дълбоко и зряло покритие на игрите от Core Games“.

Fallout 76 изглежда дава силен тласък на канала си. През последните няколко дни, откакто видеото е онлайн, той печели 2000 абонати всеки ден, а броят на гледанията също нараства рязко благодарение на рецензията.

Дори критиките към Fallout 76 бета достигнаха рекордни цифри в рамките на един месец. Но новото видео е почти толкова високо след 5 дни, колкото бета прегледът след месец.

Стръмна кариера след слаб старт в The Division

Ето как напредва кариерата на Skill Up досега: В миналото Skill Up си направи име с дълги и подробни прегледи на игри като Warframe (много положително) или Destiny 2 (очевидно отрицателно).

Най-успешното видео от Skill Up не е подробен преглед, а по-скоро 10 съвета за начинаещи за Fortnite.

Преди това той дълго време беше YouTuber за The Division, докато играта изчезна от очите на обществеността.